Followers

Sunday, February 15, 2015

Plan februari setel

Untuk tahun 2015,
Aku tak lah berabis nak ke star cruise ne..tapi bila pjok cakap dia nak kawen dan beria ia nak naik kapal.aku cuba usahakan..
Banyak juga halangan.dari nak book 2 cabin sampai nak cancel plan tapi last2 alhamdulillah,berjaya juga.kami ambik cabin khas untuk 3 org sekali untuk dinner dan breakfast (rm664)
Atas kapal tu semua guna duit.. so,kalo nak naik,readi la mineral yaa..sebab mineral atas lautan ne mahal.. botol kecik yang 500ml tu pun rm4.00 di tambah lagi dgn service caj dah jadi rm4.60.. iron tudung saja dorang caj rm3..

Buat org yang tengah honeymoon seronoklaah kot (ok! Ayat) ,buat kamiorang bertiga ne.nak pegi karoks tapi sedih sebab rm150 sejam. Sejam ok.sejam bukan 12 jam.
Nak tengok show free semua dah terlepas.ada pun adult show.hmmm..adult show..hmmm..
Last2 stay lepas tu buat tempahan untuk brunch ke entah jam1 pagi.buffet..cuba tutup mata dan bayangkan jam1 pagi makan nasi lemak sambal sotong dengan mee curry.rasa hidup ne bahagia lagi lagi pekerja2 lelaki filifino semua hensem. . Jangan risau,sesungguhnya makanan memang membahagiakan. 
jalan ke billik dan selalu akan sesat tiap kali 


pic breakfast katanyaaa

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini